ÚJ HONLAPPAL BŐVÜLÜNK!

A www.epiteszkozlony.hu oldallal bővül a kínálatunk. Azon partnereinknek kínálunk plusz megjelenési lehetőséget, akik az épp aktuális Építész Közlönyben is megjelennek.
Csekély többletköltségért hatékonyabb, látványosabb, részletesebb tartalmat juttathatnak el a célközönséghez. A hirdetésben letölthető dokumentációkra mutató direkt linkeket, részletes képgalériát, videókat, műszaki leírásokat, árlistákat, igény esetén chat felületet, stb. lehet elhelyezni tartalmi korlátok nélkül.

ÉPÍTÉSZ KÖZLÖNY- ÉS MŰHELY

A Publicitas Art Media Kft. 2002-től végzi sikeresen a Magyar Építész Kamara nyomtatott és online kiadványaival kapcsolatos szakmai feladatait. A projektet az a tény is különlegessé teszi, hogy a Magyarországon kiadott építészeti, építőipari tárgyú szakmai kiadványok közül kizárólag az Építész Közlöny Műhely lapszámai (évente 6 alkalom) jutnak el zárt csomagolásban, névreszólóan, kéthavonta frissített címlista alapján az összes tervezői jogosultsággal rendelkező építészhez. Ezért a lap megkerülhetetlen tényező az építészek elérését célzó kommunikációs tervek összeállítása során. A kiadvány az építész szakma gyakorlásához nélkülözhetetlen tervpályázati kiírásokat, valamint a vonatkozó jogszabályi környezet ismertetését is tartalmazza.

MEK.HU - 4500 ÉPÍTÉSZ NAPONTA!

A www.mek.hu a Magyar Építész Kamara hivatalos szakmai portálja, amely kiegyensúlyozott és értékes szakmai hírközlésével, a építészek számára fejlesztett gyakorlatorientált szolgáltatásaival naponta átlagosan 4500 egyéni látogatót vonz. Ez a kiemelkedően magas szakmai érdeklődés a mek.hu-t az építészek által leginkább kedvelt online felületek élmezőnyébe emelte és egyúttal az építészeket célzó kommunikációs kampányok kihagyhatatlan elemévé tette.

LETÖLTHETŐ A 2023-AS MÉDIAAJÁNLATUNK

Kattintson a képre a letöltéshez:

     

-->